2020. augusztus 5. szerda - Krisztina
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

Zenei műhely

portfólió - ID: 257 - Tibor

Tibor
TÁMOGATOM
a további zenei tanulmányait

műhelymunka - 2016

Hozier - Take Me to Church
Lingura Diána - ének
Oláh Ferenc - gitár


:: lista nézet ::

Tibor


Szabolcs Szatmár Bereg megyében élek Csengerben, 16 éves vagyok. Amióta tudom az eszemet azóta énekelek, ének tanárom még soha nem volt, anyukám szokott segíteni.

Zenei stílus: pop, r&b, rock, soul

Eddigi eredményeim
  • 2014. Megyei kis csillag születik 1. helyezés
  • 2015. Országos Népek Tánca népek zenéje arany minősítés
  • Bereg szíve újra dobban megyei musical ének verseny különdíj
  • 2016. X Faktor tehetségkutató versenyzője vagyok

Terveim a zenével
Fejleszteni szeretnem az énektudásomat, képességeimet/képességemet, amihez egy jó énektanárra lenne szükségem. Az éneklés mellett szeretnék megtanulni hangszeren is játszani (pl: zongora, gitár) Ezekre azért lenne szükségem mert a zene a mindenem,nélküle nem érzem magam teljesnek, szeretnék elismert énekessé válni a zenei életben, majd később pedig szeretnék egy jó zenekart is...

Az éneklés mellett nagyon fontos számomra a tanulás is. Fontosnak tartom, hogy legyen egy biztos szakmám, amire meg tudom alapozni a jövőmet! Ezért szeretnék tanult emberré válni,szeretnék leérettségizni, diplomát szerezni...Szeretném valóra váltani az álmomat és nagyon örülnék, hogyha sikerülne, hiszen amióta tudom az eszem azóta éneklek, és azóta ez az álmom, hogy a színpadon állhassak és énekelhessek az embereknek.

Az elkövetkező 2-évben szeretnék leérettségizni,befejezni, az iskolát amit elkezdtem, de ez idő alatt ha ének tanárral tudnának segíteni, vagy ha fellépési lehetőségeket biztosítani, akkor ezeket nagyon szívesen elfogadnám. Az érettségim után pedig szeretném folytatni a tanulmányaimat, és szeretném építeni a zenei karrieremet, lehetőség szerint saját zenekarban énekelni.

Elérhető média megjelenéseim, produkcióim
További bemutatkozó anyagaim

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia