2019. január 16. szerda - Gusztáv
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

Ösztöndíjasaink

A roma tehetség programban 2010 óta 250 fiatalnak biztosítottunk, illetve jelenleg is biztosítunk, változó ideig (2-8 év) havi rendszeres ösztöndíjat. Az adatbázis azokat mutatja, akik jelenleg a programban vannak.

A programba az alábbi módokon lehet felvételt nyerni:


LászlóLászló

Tehetségterület:Sport: futball.
Születési év: 1999.
Bemutatkozás: Lakatos Lászlónak hívnak. Megyaszón élek.Labdarúgásban vagyok tehetséges. Miskolc Magister Gimnáziumban tanulok.
Eredményeim: A DVTK U16 csapatában játszom. 2017-ben én lettem a gólkirály!
Rúgtam gólt az Ac Milan csapatának, Bologna csapatának 2 alkalommal lőttem gólt, ezek olasz 1. osztályú klubok. Büszke arra vagyok, hogy szegény körülményekből kitörve NB1-ben futballozom, 14 éves korom óta profi szerződésem van!
Szükségem lenne: Tanulmányi munkám segítésére és anyagi támogatásra.

Terveim: Tovább szeretnék tanulni, és NB 1 focistává válni.

Státusza a programban: ÖSZTÖNDÍJAS - 2018. január 1-től támogatót keres.

:: bemutató megtekintése...
LászlóLászló

Tehetségterület: futball
Születési év: 1996.

Bemutatkozás: Labdarúgásban is, nyelvtanulásban is kiemelkedő eredményeket értem el. Egyetemre készülök, testnevelő-tanár szeretnék lenni.
Hidasnémetiben élek édesanyámmal és két húgommal, édesanyám elvált, édesapám nem lakik velünk 4 éve.

Eredményeim: Többször nyertem fociban aranyérmet. Legjobb eredményem a Szlovákia Liga 2-ben szerzett aranyérem. Büszke vagyok arra, hogy jó eredménnyel érettségiztem angolból.

Szükségem lenne: Anyagi támogatásra. Szeretnék külön tanárhoz járni, aki felkészíthetne az angol nyelvvizsgára.

Terveim: Elsődleges célom, hogy NB 1-es csapatban focizhassak, később szívesen játszanék külföldi csapatban is. Szeretnék angolból felsőfokú nyelvvizsgát tenni.
KittiKitti

Tehetségterület: intellektuális
Születési év: 1998.

Bemutatkozás: Budapesten élek, csonka családban. Szüleim fiatalon elhunytak. A testvéreimmel élünk együtt amióta édesanyám elhunyt. Szociális helyzetünket nem igazán tudom megfogalmazni, hol ilyen hol olyan. Igaz nem volt még olyan, hogy ne legyen étel az asztalon, de néha nagyon nehéz. Minden nap szinte estig dolgozom. Úgy tartom a sport a tehetségterületem,de minden helyzetben feltalálom magam, talpraesett vagyok, kreatív, nem idegen tőlem a versenyszellem, kedvelem a kihívásokat.

Eredményeim: Futball megyei döntőn vettem részt. Megyei tájfutó versenyen II. helyezést értem el.Több sportversenyen értem el kiemelkedő eredményt.
Büszke vagyok arra,hogy a rengeteg rossz ellenére, amit átéltem tudok pozitív maradni. Büszke vagyok arra, hogy leérettségiztem, és arra, hogy négy évig kettes osztályzatot adott a történelem tanárom, ennek ellenére én négyesre érettségiztem.

Szükségem lenne: Anyagi támogatásra, minden fillérre szükségünk van, hogy fenntartsuk magunkat testvéreimmel.

Terveim: Szeretném a turisztikai szervező és értékesítő képzést sikeresen befejezni. Angolból nyelvvizsgát szeretnék tenni és a jogosítványt megszerezni.
József RómeóJózsef Rómeó

Tehetségterület: Futball
Születési év: 2006.

Bemutatkozás: Nagyon szeretek sportolni, természetbe járni, olvasni. Kedvenc tantárgyaim: A magyar és a történelem, valamint a testnevelés.
Egy kicsiny faluban élek szüleimmel és két testvéremmel együtt, szerény, de rendezett körülmények között. Édesapám az építőiparban dolgozik, vidékre többször kell járnia, édesanyám a háztartást vezeti, de ha szükséges, vállal alkalmi munkát.

Eredményeim: Részt veszek a Bozsik Programban. Többször kiemelkedtem a csapataimból, sok elismerő oklevelet kaptam a különböző tornákon.

Szükségem lenne: Az edzésre szükséges felszerelések folyamatos pótlására.
Korrepetálásra matematikából. Több könyvet szeretnék, melyekből gyarapíthatom a tudásomat.

Terveim: Focista szeretnék lenni, sport tagozatos középiskolában szeretnék továbbtanulni.
DávidDávid

Tehetségterület: futball
születési év: 2006.

Bemutatkozás: Ózdon születtem, 2015 nyarától a Miskolci Gyermekvárosban élek egy gyerekcsoportban. Itt jól érzem magam és bár sajnos nem látogatnak rokonok, de sok barátom van és szeretem a nevelőimet is.
A szobámban rajtam kívül 2 fiú lakik Ők testvérek, elég jól kijövök velük sokat játszunk együtt.

Eredményeim: Danone Higgy az Álmaidban Focikupa 2016. II. helyezett

Szükségem lenne: Anyagi támogatásra és mentorálásra. Külön tanárra matematikából.

Terveim: Szeretnék a DVTK csapatában focizni, részese lenni egy focicsapatnak.
Szeretnék egyre ügyesebb lenni és jobb eredményeket elérni a fociban. Jó lenne ha a jobban tanulnék, de sokszor nehezen megy a tanulás.

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia