2019. január 16. szerda - Gusztáv
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

Ösztöndíjasaink

A roma tehetség programban 2010 óta 250 fiatalnak biztosítottunk, illetve jelenleg is biztosítunk, változó ideig (2-8 év) havi rendszeres ösztöndíjat. Az adatbázis azokat mutatja, akik jelenleg a programban vannak.

A programba az alábbi módokon lehet felvételt nyerni:


IlonaIlona

Tehetségterület: intellektuális
Születési év: 1999.

Bemutatkozás: Jelenleg gimnáziumi tanuló vagyok. Kicsi korom óta rajzolok, emellett társas- táncolok és énekkara is járok.
Borsod-Abaúj-Zemplénben található egy kicsi falu, Taktakenéz, mely az én szülőfalum. Szerencsésnek mondhatom magam, mert van egy csodálatos családom, akik mindenben mellettem állnak mindenben támogatnak és a hátrányos helyzetünk ellenére nekik a legfontosabb, hogy iskoláztassanak és érjem el a céljaim.

Eredményeim: Országos cigány népismereti versenyen háromszor értem el első helyezést. Több rajzversenyen indultam, kiállításokon vettem részt.

Szükségem lenne: anyagi támogatásra tanulmányaim végzéséhez.

Terveim: Sikeres érettségi vizsga után tovább szeretnék tanulni, jogász szeretnék lenni. Szeretnék angolból középfokú nyelvvizsgát tenni.
AttilaAttila

Tehetségterület: intellektuális
Születési év: 1999.

Bemutatkozás: Jelenleg a Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium tanulója vagyok. Arany János Tehetséggondozó Programban tanulok és a roma tehetségprogram ösztöndíjasa vagyok már 2010 óta.
Szabolcs megye Nyírkarász nevű községében élek egy 2 szobás lakásban nagyszüleimmel és édesanyámmal. A szüleim elváltak. Anyukámnak 2 munkahelye is van hogy taníttatni tudjon és nagyszüleimet is el tudja látni. Nagyszüleim mindketten egészségügyi gondokkal küzdenek.

Eredményeim: Szépen és kifejezően beszélek angol nyelven, helyi és körzeti nyelvi versenyeken eredményesen szerepeltem. A legbüszkébb arra vagyok, hogy annak ellenére, hogy soha nem jártam külföldön vagy magántanárhoz mára már felsőfokú angol nyelvvizsgám van. Az angol lektorom sokszor hangsúlyozta hogy a városban ahol tanulok én vagyok az egyik legjobb angol tudással rendelkező ember.

Terveim:: Szeretnék sikeresen leérettségizni, majd valamelyik magyar egyetem tolmács-fordítói alapképzésére bejutni. Később EU-s tolmács- fordítói mesterképzést is el szeretnék végezni. Orosz nyelvből szeretnék középfokú nyelvvizsgát tenni.

Szükségem lenne: Jelenleg egy orosz magántanárra lenne szükségem, és ennek a fedezésére.
BenjáminBenjámin

Tehetségterület: intellektuális
Születési év: 1995.

Bemutatkozás: A BME-VIK mérnökinformatikus hallgatója vagyok. Nógrádmegyerből származom, jelenleg Budapesten élek. A diploma megszerzése után szeretnék nagyvállalati környezetben dolgozni, emellett pedig civil/politikai/érdek-képviseleti tevékenységet is folytatni, illetőleg zenei területen is tevékenykedni, mint DJ/Producer.

Eredményeim: Területi informatikai versenyeken vettem részt, zenei alapfokú vizsgával rendelkezem. Sikeresen felvételiztem a BME mérnök-informatikus szakára.
A Morgan Stanley-nél gyakornokként, a Risk Management részlegen gyakornokként dolgozom, a menedzserem nagyon meg van velem elégedve.

Szükségem lenne: Anyagi támogatásra céljaim megvalósításához, laptopra, hangszerre, zenei tanfolyamokon való részvétel támogatására.

Terveim: A diploma megszerzése után (és már az utolsó évben is) dolgozni szeretnék, és célom, hogy jó fizetésem legyen. Ehhez a diploma utáni években meg szeretnék tenni mindent, gyakorlatot szerezni, és nagyon jól teljesíteni. Emellett az egyetem elvégzéséig felsőfokú angol nyelvvizsgát szeretnék tenni.
DorothyDorothy

Tehetségterület: intellektuális terület - kiemelten a reál tárgyak, zongora
Születési év: 1995.

Bemutatkozás: A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki karára járok. Nógrád megyéből származom, Szécsényből. Édesanyám egyedül nevelt két testvéremet és engem.

Eredményeim: Középiskolás koromban több matematika versenyen - megyei szinten -, vettem részt. Indultam diákszínjátszó fesztiválon is.
Komoly eredménynek tartom önmagában azt is, hogy idáig eljutottam, hogy sikerült a budapesti életet megszoknom, hogy egyetemista vagyok.

Szükségem lenne: Anyagi támogatásra, hangszerre.

Terveim: A legfontosabb, hogy sikeresen befejezzem az egyetemet. Ehhez az is elengedhetetlen, hogy nyelvvizsgát tegyek. Zongora tanulmányaimat is szeretném folytatni.
SándorSándor

Tehetségterület: Kommunikáció, történelem, általában intellektuális terület.
Születési év: 1995.
Eredményeim: Általános iskolában a diákönkormányzat elnöke voltam, több tanulmányi versenyen indultam általános és középiskolában. Legutóbbi eredményem országos AJTP történelem verseny 8. hely.
Szükségem lenne: Nehéz anyagi körülmények között élünk, ezért bármilyen anyagi támogatás nagy segítséget jelentene terveim megvalósításához. Örülnék, ha érettségi után is állna mellettem mentor, aki segíti munkám a felsőfokú tanulmányaim során.
Terveim: Középfokú nyelvvizsgára készülök. Sikeres érettségi vizsga után, egyetemen szeretnék továbbtanulni.
2013-2015-ig A SVÁJCI- MAGYAR ÖSZTÖNDÍJPROGRAM ÖSZTÖNDÍJASA VOLT. MENTORT ÉS FEJLESZTÉST BIZTOSÍTOTTUNK SZÁMÁRA. JELENLEG EGYETEMISTA. A POLGÁR ALAPÍTVÁNY ÖSZTÖNDÍJASA.
A roma teheségprogram kezdeményezésére TEHETSÉGGONDOZÓ TÁBORBAN VETT RÉSZT.
BrigittaBrigitta

Tehetségterület: Magyar nyelv és irodalom, írás.
Születési év: 1996.

Bemutatkozás: Egy Nógrád megyei faluból, Ságújfaluból származom. Édesanyámmal és két húgommal élek, akik szintén felsőoktatásba készülnek. Három éve költöztem Budapestre, jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanulok gyógypedagógiát, a két szakirányom a tanulásban akadályozottak pedagógiája és a szomatopedagógia. Mozgásterapeutaként szeretnék dolgozni, és a későbbiekben táncterápiával is szeretnék foglalkozni. Az egyetem mellett a Roma Ifjúsági Segítő Egyesület elnökeként tevékenykedem, valamint újságírással foglalkozom. Legfőbb célom, hogy harcoljak a szegregáció ellen, és minél több fogyatékos és roma embernek segítsek érdekeik érvényesítésében.

Terveim: Célom, hogy jó eredménnyel zárjam az egyetemi tanulmányaimat. Szeretnék nyelvvizsgát szerezni jelnyelvből, ami nagyon fontos lesz a munkám során. Az alapdiploma megszerzése után felvételizni szeretnék mesterképzésre. Érdekel a kognitív idegtudomány, és a pszichológiai is. A legfőbb célom viszont, hogy jó szakember váljék belőlem, aki ténylegesen tud segíteni az embereken, és kitartó marad a nehéz helyzetekben.

Eredmények: A középiskolás éveim alatt sikerült szép eredményeket elérnem az írásaimmal, többek között a Tömörkény István Alkotói Pályázaton többször lettem ezüst- és aranyérmes, egy helyi irodalmi lapban megjelent néhány novellám és mesém. 2015-ben átírtam Madách Ember Tragédiájának 16. színét, amiből színdarabot rendezett a Petőfi Irodalmi Múzeum. Jelenleg is foglalkozom hobbi szinten írással, először a 168 Óránál, majd a Roma Sajtóközpontnál voltam gyakornok. Jelenleg írok az egyetemi kari magazinba, valamit a ContextUs nevű online lapba.

:: bemutató megtekintése...
BarbaraBarbara

Tehetségterület:Irodalom.
Születési év: 1997.
Makula Barbara vagyok, Berettyóújfaluban élek. Debrecenben fogtechnikusnak tanulok. Édesanyámmal és az öcsémmel élek együtt. Anyukám egyedül nevel minket. Az írás azon belül az újságírás, illetve a média érdekel leginkább.
Eredményeim: Kazinczy versenyeken, több iskolai versenyen vettem részt és értem el helyezést. Berettyóhír szerkesztőségéhez csatlakoztam.
Terveim: A következő időszakra az a tervem, hogy sikeresen tegyem le a szakmai záróvizsgát. El szeretném kezdeni a fogorvosi asszisztens képzést is. A következő három évre az a tervem, hogy tálaljak munkahelyet a szakmámban, valamint a dentálhigiénikus szakmát is ki szeretném tanulni. E mellett szeretnék továbbra is az írással foglalkozni. Ezen a területen is szeretném képezni magam.
Szükségem lenne: Egy laptopra és minél több napi és hetilap olvasására.A laptop tanulmányaim elvégzésében is sokat segítene. Sokat segíthetne, ha részt vehetnék rendszeresen a DUE Médiahálózata diákújságíró egyesület rendezvényein,a szervezet Média Szaktáborában. Az ösztöndíj legfőképpen a tanulmányomhoz szükséges, mivel a tandíjat csak így tudom kifizetni.
Státusza a programban: ÖSZTÖNDÍJAS - 2018. január 1-től támogatót keres.
DominikaDominika

Tehetségterület: magyar irodalom, idegen nyelvek (angol, német, norvég, francia, japán)
Születési év: 1997.

Bemutatkozás: A családom, szüleim és két öcsém Hajdúsámsonban él, én magam Budapesten vagyok kollégista. Az ELTE-n tanulok skandinavisztikát (norvégot). Jelenleg norvégul, angolul, németül és franciául tanulok; tehetségterületem az idegen nyelvek és az irodalom.
Az öcséim mindketten tanulnak, apukám az építőiparban dolgozik, anyukám háztartásbeli, illetve a kisebbik öcsémet ápolja, aki tartós beteg.

Eredményeim: Középiskolás koromban versmondó és helyesírási-,valamint matematika versenyeken, Arany János irodalmi versenyen indultam, OKTV megyei német verseny - holtversenyben 1. helyezést értem el. Írtam verseket, németből fordítottam dalszövegeket, verseket. Publikáltam az iskola éves antológiáiban. Középiskolában aktívabban foglalkoztam az irodalommal, mint most az egyetemen. Büszke vagyok arra, hogy már két nyelvvizsgám van.

Szükségem lenne: Szakirodalomra, szakkönyvekre, tankönyvekre, anyagi támogatásra céljaim megvalósításához.

Terveim: Távlati célom, hogy tolmács legyek. A következő egy évben kitűnően fogok teljesíteni az egyetemen, leteszem a német felsőfokú és a francia középfokú nyelvvizsgát. A következő 3 évben pedig lediplomázom skandinavisztika alapszakon, elkezdem a mesterképzést. Szeretnék elutazni egy skandináv országba, tanulmányi céllal.
TiborTibor

Tehetségterület: sport, idegen nyelv és matematika.
Születési év: 1999.

Bemutatkozás: 2018 júniusában érettségiztem a jászberényi Liskai József Gimnáziumban, majd felvételt nyertem a miskolci rendészeti szakgimnáziumba. Tápiószelén élek a családommal, 4 öcsémmel és a szüleimmel. Házunk komfort nélküli, télen a fűtés komoly gondot okoz. Édesanyám GYES-en van, apukám dolgozik.

Eredményeim: Országos német nyelvi versenyen első húszban szerepeltem, részt vettem labdarúgásban a diákolimpián.

Szükségem lenne: Nyelvvizsga felkészítésre és a nyelvvizsga díjára, számítástechnikai tanfolyamhoz gyakorlási lehetőségre.

Terveim: Szeretnék németből középfokú nyelvvizsgát tenni, majd jogosítványt szerezni. Két év alatt szeretném a rendészeti szakgimnáziumot sikeresen elvégezni, hogy ennek eredményeként rendőr tiszthelyettes lehessek.
EduárdEduárd

Tehetségterület: matematika,idegen nyelvek, labdarúgás
Születési év: 2001.

Pest megyében élek, Tápiószelén.Szüleim nehéz anyagi körülmények közt nevelnek. Édesapám dolgozik, édesanyám munkanélküli. Az iskoláztatásom nagy anyagi terhet jelent számunkra. Szüleim támogatnak, biztatnak, szeretetteljes és féltő családi környezetben élek. A Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium tanulója vagyok, ami a környék egyik legjobb gimnáziuma. Nagy büszkeség számomra, hogy eme híres iskolának a tanulója lehetek. Az első évfolyam elvégzésével, melyben csak angol nyelvet tanultunk nagyon sokat fejlődött a nyelvtudásom.

Eredményeim: Az általános iskolát végig jeles eredménnyel végeztem. Tápiószele SE-ben csapatban is, egyéniben is sikereim vannak. Góllövőlista: II. helyezés (41 gól)

Amire szükségem lenne: egy okostelefon, amire olyan alkalmazásokat, szótárakat tudnék letölteni, amik segítenék tanulmányaimat. A focihoz teremcipőre.
Az Új Start Alapítvány támogatása biztonságérzetet nyújt számomra.
DánielDániel

Tehetségterület: intellektuális
Születési év: 1999.

Bemutatkozás: Egy Nógrád megyei kis faluban: Sóshartyánban élek nehéz körülmények között. 2017-ben érettségiztem.
Az angol nyelv mindig közel állt hozzám, tanáraim szerint, már általános iskolában is jó nyelvérzékem volt, így elkezdtem komolyabban foglalkozni vele, szinte körül vettem magam az angollal. Szabadidőmet is a nyelv fejlesztésével töltöttem és összekapcsoltam a tanulást a szórakozással: angolul néztem filmeket, sorozatokat, angol könyveket olvastam és angol olvasó, illetve levelezős versenyeken vettem részt. Bár még nyelvvizsgám nincs, de sikerült a magabiztos és stabil angol kommunikációt felépítenem, amit büszkén használok. Középiskolás éveim alatt a sport nagy teret kapott az életemben. Elkezdtem röplabda edzésekre járni és beleszerettem ebbe a sportba. Immáron 4. éve röplabdázok és soha nem akarom abbahagyni. Rengeteg mérkőzésen vettünk részt a csapatommal, nyerni nem mindig sikerült, de nagyon jól éreztük magunkat minden egyes meccsen és kiváló edzőnk segítségével hatalmas fejlődésen mentünk keresztül. A röplabda mellett nagyon szeretek még futni és úszni is. A sport központi helyet foglal el az életemben. Nyitott és pozitív személynek vallom magam, aki szeret segíteni másokon és segítséget kér, ha arra szükség van.

Eredmények: A legbüszkébb arra vagyok, hogy szép eredménnyel érettségiztem 2017-ben. Több angol versenyen szerepeltem már jó eredménnyel és jól teljesítettem a röplabda mérkőzéseken is. Büszke vagyok arra, hogy jó tanulmányi eredményemnek köszönhetően 2016-ban egy hónapra, a kötelező nyári gyakorlatra Máltára utazhattam. Egy hotel konyháján dolgoztam.
Országos "tiniagy" angol levelezős versenyen értem el kiemelkedő eredményt.
Jelenleg az egri, Eszterházy Károly egyetem rekreáció és egészségfejlesztés szakán tanulok..

Terveim: Szeretném tanulmányaimat sikerrel befejezni. Célom, hogy minél hamarabb letegyem a középfokú angol nyelv vizsgát, majd jogosítványt szerezzek.

Amire szükségem lenne: Szeretnék továbbra is ösztöndíjban részesülni, csak így tudom tanulmányaimat fizetni. Nagyon örülnék egy röplabdának, hogy otthon is gyakorolhassak.
KingaKinga

Tehetségterület: intellektuális
Születési év: 1997.

Bemutatkozás: Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanulok, mint közigazgatás-szervező.
Édesanyám Baktalórántházán, a helyi óvodában dolgozik, apukám segédmunkás. A szüleim mindent igyekeznek megtenni a családunkért, gyermekeikért, de csak annyit tudnak, amennyit az erőforrásaik megengednek.

Eredmények: Büszke vagyok arra, hogy az általános iskolát is a középiskolát is kitűnő eredménnyel végeztem el. Középiskolás koromban helyesírási versenyen első, természettudományi versenyen harmadik helyezést értem el. Egyetemen a jó átlag elérése volt a célom, ami eddig sikerült is. Ezt én személyes sikeremként könyvelem el.

Szükségem lenne: Céljaimat nagyban könnyítené, ha megfelelő nyelvoktatásban lenne részem, mert ez a gimnáziumban nem volt biztosított (nyelvkönyvek, nyelvtanár vagy nyelvtanfolyam).

Terveim: Céljaim a következő évre/évekre, a diploma megszerzése, felvételi levelező/nappali mesterképzésre, mellette munkahely keresése.
A mesterképzés után szeretném megszerezni a doktori fokozatot.
AnnaAnna

Tehetségterület: Prózamondás
Születési év: 2001.

Bemutatkozás: Szikszón élek, nevelőszülőknél. Nagyon szeretek olvasni, verseket tanulni, verseket mondani. Jól tanulok, csak négyes és ötös osztályzataim vannak a bizonyítványomban.

Eredményeim: Varázscsepp tehetségkutató versenyen Budapesten, mese, vers, prózamondó kategóriában első helyezést értem el.

Szükségem lenne: Ösztöndíjat szeretnék, hogy tudjak magán énekórákra, táncórákra járni, hogy felkészítő tanár foglalkozhasson velem magyar irodalomból.

Terveim: Szeretnék sikeresen érettségizni, aztán művészeti főiskolára járni. Álmom, hogy színésznő lehessek.
DzseniferDzsenifer

Tehetségterület: intellektuális - matematika
Születési idő: 2004.

Bemutatkozás: Szikszón élek szüleimmel és három testvéremmel. A helyi gimnáziumban a Szent Márton Katolikus Gimnázium és Általános iskolában tanulok, ahol emelt szinten tanulom az általam választott idegen nyelvet az angolt. 8. osztályos gimnazista vagyok, tehetségterületem a Matematika.
Szüleim jelenleg munkanélküliek. Hatan élünk egy 90 m2-es (3 szoba+konyha+fürdő+wc+nappali) házban Szikszón.

Eredményeim: Több matematika versenyen is részt vettem, némelyiken kiváló eredményt értem el. 2015-ben én képviselhettem iskolám korosztályát az Orchide Pangea Matematika verseny országos fordulóján. Erre vagyok a legbüszkébb.

Szükségem lenne: Ösztöndíjra lenne szükségem illetve egy számítógépre melynek segítségével könnyebben menne a tanulás és egyszerűbben intézhetném online feladataimat.

Terveim: A következő egy évben szeretnék minél több versenyre eljutni és minél eredményesebben szerepelni, illetve szeretnék felkészülni egy alapfokú nyelvvizsgára. Érettségit szeretnék szerezni, majd felsőfokú intézményben továbbtanulni.
BiankaBianka

Tehetségterület: matematika, rajz
Születési év: 2004.

Eredményeim: Zrinyi Ilona matematika versenyen megyei 18. helyezést értem el

Szükségem lenne: tanári támogatásra és számítógépre. Otthoni internet elérhetőségre

Terveim: Érettségizni szeretnék és utána ügyvédnek szeretnék tanulni
KármenKármen

Tehetségterület: matematika, magyar irodalom
Születési idő: 2004.

Bemutatkozás:
Somogy megyében, azon belül Barcson élek. Édesanyám roma származású, édesapám pedig horvát. Ő már régóta Magyarországon él, de még mindig nem tanult meg magyarul beszélni, így kiskorom óta csak horvát nyelven tudunk egymással kommunikálni. Ennek köszönhetem, hogy most már folyékonyan beszélek horvátul. Egy egy öcsém van, ő 11 éves, ugyanabba az iskolába jár amelyikbe én is. Kedvenc tantárgyam a matematika és a magyar irodalom. Nagyon szeretek szavalni.

Eredményeim: Több versmondó versenyen indultam már. Különdíjas lettem a Március 15.-ei városi versmondó versenyen. A Vidám Versek Versenyén első helyezést értem el, ez a verseny Járási verseny volt.

Szükségem lenne: Nagy szükségem lenne egy saját laptopra, valamint egy mentorra, aki támogat a tanulásban, az életben.

Terveim: Szeretném a tanulmányi eredményemet tartani, illetve néhány tantárgyból javítani. Pályaválasztás előtt állok. Szeretnék gimnáziumban továbbtanulni.
PetraPetra

Tehetségterület: matematika, ének-zene, rajz
Születési idő: 2003.

Bemutatkozás: Szeretem a matematikát,éneket,fizikát és a rajzot. Hangszeren is játszok furulyán és gitáron. Hétben lakok anyukámmal és a testvéremmel meg anyámnak az élettársával. Anyukám a dorfban dolgozik. Szép, tiszta házban lakunk, annyi hogy még a fürdőszoba hiányzik, de anya azon van hogy megcsináljuk.

Szükségem lenne: tanári segítségre és egy számítógépre

Terveim: angolból szeretnék nyelvvizsgázni és jogosítványt szerezni valamint meg szeretnék tanulni szintetizátorozni is.
DávidDávid

Tehetségterület: matematika
Születési év: 2003.

Bemutatkozás: Bánrévén élek a családommal egy bérelt házban. Szüleim szociális munkások. Hárman vagyunk testvérek, bátyám középiskolás, öcsém még általános iskolába jár. Én jelenleg az ózdi Széchényi István Katolikus Közgazdasági Szakközépiskola tanulója vagyok. Büszke vagyok arra, hogy bár diszgráfiás vagyok, szorgalmamnak köszönhetően, tanulmányi eredményeim jók.

Szükségem lenne: támogatásra, hogy járhassak különórákra.

Terveim: Állatorvos szeretnék lenni
ViktóriaViktória

Tehetségterület: intellektuális
Évfolyam: 5.
Eredményeim: 2018. Esztergomi Vadvirágok Fesztivál, Vers és próza kategória 1. helyezett, 2018. Varázscsepp tehetségkutató, tánc és próza kategória 1. helyezett.
Szükségem lenne:
Terveim: szeretnék rendszeresen járni a Madách tánciskolába.
Dzsenifer AnnaDzsenifer Anna

Tehetségterület: intellektuális
Születési év: 1999
Bemutatkozás:Nógrád megyében élek egy kis faluban, ahol nem túl sok lehetősége van az embereknek a kikapcsolódásra és művelődésre. Édesanyámmal és két testvéremmel együtt lakom egy kisebb fajta házban szegény anyagi körülmények között. Öcsém még középiskolában tanul, míg bátyám próbál minden tőle telhetőt megtenni annak érdekében, hogy segítse a család anyagi helyzetét. Sajnos édesanyámnak még az általános iskolai bizonyítványt sem sikerült megszereznie,így nem igazán tud érvényesülni a munkaerő piacon.
Már általános iskolában is végig kitűnő és jeles eredménnyel végeztem, továbbá az utolsó két évemben diák önkormányzati elnök is voltam. A gimnáziumi éveim alatt is sikerült mindig négyes átlagot teljesítenem. A kollégiumban pedig diák önkormányzati elnökhelyettesi szerepbe kerültem, így számos rendezvényt tudtam szervezni és lebonyolítani, amelyek segítettek tapasztalatot szerezni a különböző területeken. Számomra meghatározó élmény volt mikor a közösségi munkámat olyan gyerekek korrepetálásával tölthettem el, akinek pótvizsgát kellett tenniük és órási eredménynek tartom, hogy mindhárom fiatal az én segítségemmel könnyen vette az akadályokat.
Jelenleg az Eszterházy Károly egyetem hallgatója vagyok, szociálpedagógia szakon tanulok.
Eredményeim: Több versmondó versenyen is értem el eredményt.
Szükségem lenne: Anyagi támogatásra, mentorra.
Terveim: Szeretnék szociálpedagógiából diplomát szerezni, később mesterképzést elvégezni. Minél jobb eredményeket szeretnék szerezni, hogy a jövőben nagyobb esélyem legyen arra, hogy szak elsővé váljak. Mindemellett németből készülök a középfokú nyelvizsgára.

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia