2020. augusztus 14. péntek - Marcell
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

Hírek, események

Vissza a Hírek főmenübe...

Tábor - Csillebérc - 2017

kelt: 2017.07.23.

2017-ben Csillebércen angol és brazil gyerekekkel kiegészülve az Olimpic Legacy programmal egy időben zajlott a tehetségtábor.

Kedden este egy szabadprogram keretében a Győr főterén megrendezett koncerten, kézműves kiállításon ismerkedhettek a magyar kultúrával és egymással. Eközben a tehetségtáborban lázasan folyt a munka, a csoportok a hétvégi táborzáróra készültek. Kedden Oláh Ibolya és Rácz Kati is meglátogatta a táborunkat, majd este zenés-táncos vetélkedőt szervezett Menyhért Attila. Szerda este Burai Krisztián és Lévai Laci egy fergeteges koncerttel lepte meg a táborlakókat, majd Balog Jázmin mini discoja zárta az estet.

Csütörtökön a teljes tábor egy jó hangulatú Budapest vetélkedő keretében ismerkedett a magyar fővárossal. Este az angol diákok lepték meg a többieket néhány brit szokással és játékkal, majd vetélkedők és táncos mulatozás várta a fiatalokat.

Pénteken, míg a tehetségtáborosok az esti táborzáróra készültek, az Olimpic Legacy diákjai a budapesti FINA Vizes Világbajnokság úszás döntőin vettek részt. Este került sor a táborzáró rendezvényre, ahol a tehetségtáboros diákok bemutatták az egy hét alatt tanultakat.


Tábor - Csillebérc - 2017 - © RomaTehetség.hu

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia