2020. augusztus 14. péntek - Marcell
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

Hírek, események

Vissza a Hírek főmenübe...

Tábor - Csillebérc - 2016

kelt: 2016.07.19.

Az egy hetes tehetségtábor a megszokottakhoz híven Csillebércen került megrendezésre. 3 csoportban folyt a munka, a héten történteket egy videó felvételen megörökítettük.

Csodálatos szűk egy hétre újra találkozhattunk 30 tehetséggel! Kommunikációs, zenész és modern táncos csoportokat alakítottunk ki. A csoportokon belül folyt a munka, a táncosaink a Jurányi Inkubátorházba járhattak Pete Orsolyához, ahol rengeteg új élményben volt részük, sokat tanultak, táncról, együttműködésről a saját korlátaikról és az alkotás öröméről, köszönjük a Műhely Alapítványnak, hogy mindezt lehetővé tették!

A kommunikációs csoportot Horváth Kristóf (Színész Bob) vezette Mata Andrással. A téma a "különleges vagy" gondolat körül forgott, hamarosan látható lesz Egely Kati közreműködésével létrejött klip, ami az ott folyó munka végeredményét mutatja be. A csoport különlegesen aktív volt, a csoportvezetők munkájának köszönhetően a gyerekek alkotó energiája feldobta az egész tábor hangulatát.

A zenészek saját feladatokat kaptak, mindannyian új oldalukat mutathatták be a hangárban készült videókon, amire kitartóan készültek. A zenész csoportot Szilvási István és Molnár Bencze vezette nagy odaadással, köszönet a munkájukért! Farkas András gyönyörű fotókat készített az eseményekről, a videók hangulata és minősége is az ő profizmusát dicséri.

Daróczi Gyula örök jókedve, szerető figyelme minden gyerekre kiterjedt, Lévai Edina gondoskodása, kitartó aktivitása és mindent átlátó szeme is a kellett ahhoz, hogy ez a táborunk igazán különleges legyen.

Mindenkinek nagyon köszönjük, jövőre veletek ugyanitt!!!


Tábor - Csillebérc - 2016 - © RomaTehetség.hu

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia