2020. augusztus 5. szerda - Krisztina
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

Hírek, események

Vissza a Hírek főmenübe...

Roma Tehetségnap 2015

kelt: 2015.02.02.

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének Tehetséghidak Programjának támogatásával 2015.02.01-én megrendezésre került az első Roma Tehetségnap.

200 meghívott vendég, tehetségek és mentoraik, tanáraik és a roma tehetségügyet támogatók együtt élvezhették a fiataljaink műsorát. Bemutattuk a munkánkat, beszámoltunk az eredményeinkről, tevékenységeinken keresztül felvázoltuk, hogy mit is jelent a Roma Tehetségsegítés. Zárásként Hajós András és a Modern Art Orchestra Fekete Kovács Kornél vezetésével felejthetetlen Zenehajó műsort adott. Öröm volt együtt látni ennyi tehetséges és céltudatos fiatalt. Megtiszteltetés volt vendégül látni olyan elhivatott, önzetlen támogatókat, akik segítsége nélkül sem ez a nap, sem öt éves munkánk nem valósulhatott volna meg.
Mindenkinek köszönjük!


Az eseményről beszámolt az RTL Klub Híradója is.A Tehetségnapot támogatói itt.

Hamarosan részletes filmes beszámolót is közzéteszünk itt és a www.romatehetseg.hu oldalon, az eseményt a Zöld Kakasa Líceum Média Műhelye rögzítette.

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia