2020. augusztus 5. szerda - Krisztina
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

Hírek, események

Vissza a Hírek főmenübe...

Kiállítás a képzőművészeti pályázatra érkezett alkotásokból

kelt: 2013.11.29.

Meghívásos pályázatot hirdettünk a roma tehetség adatbázisban szereplő diákok számára autentikus cigánydalok képzőművészeti feldolgozására.

3. Kiállítás Képei
6. Kiállítás Képei

A beérkezett alkotásokból 2013. november 8-án nyílt kiállítás a Jurányi Közösségi Inkubátorházban. A kiállítást dr Szőke Judit, a Polgár Alapítvány igazgatója és a Roma Tehetségsegítő Tanács elnöke nyitotta meg, közreműködött Horváth Mónika, Rostás Csaba és Szilvási István.

A megnyitóra meghívtuk a 29 kiállító diákot és kísérőiket, akik értékes ajándékcsomagot kaptak, a megnyitó után pedig egy "művészeti túrán" vettek részt, betekintést nyerhettek a Jurányi Inkubátorházban dolgozó képző- és iparművészek munkájába, erről Somoskői Tamás készített egy rövidfilmet, utána pedig megnézték a Kulger Art Szalon kiállítást és a Romani Design műhelyét.

A gyerekek alkotásaiból Egely Kati készített animációt.

A kiállításmegnyitó képei megtekinthetők a itt, a galériában.

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia