2020. szeptember 29. kedd - Mihály
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

Futball Tehetségkutató Program 2015

A Polgár Alapítvány pályázatot hirdet a futball területén kimagaslóan tehetséges 2002-es és 2003-as születésű fiatalok számára


A pályázat célja olyan hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok megtalálása, akik szeretnének a futballal komolyan foglalkozni, de nincs módjuk igénybe venni olyan sportklub vagy sportegyesület szolgáltatásait, amelyek szükségesek tehetségük kibontakoztatásához, a futballkarrier kiépítéséhez.

A tehetségkutatás kétfordulós (elektronikus illetve személyes). A pályázatra jelentkezők alkalmasságát tehetségkutató szakemberek értékelik. A legtöbb pontot elért fiatalok bekerülnek az alapítvány futballtehetségek adatbázisába.

Jelenleg több kimagaslóan tehetséges fiatalt támogatunk ösztöndíjjal, mentorral, akik az Alapítvány közreműködésével jutottak be futballakadémiákra és más vezető, utánpótlás nevelő központokba (UTE, DVSC, DVTK, Mezőkövesd SE, Vasas Akadémia, Debreceni Futballakadémia, Kecskeméti SE, Szekszárdi UFC stb.)


Feltételek

 • 2002. vagy 2003. születési év és
 • hátrányos helyzet (a család rossz anyagi körülményei és/vagy elzárt kistelepülési lakóhely) és
 • legalább egy ajánlás (Jelentkezési lapon), amely kitér a hátrányos helyzetre, és az átlagon felüli képességekre. Az ajánlást adhatja az iskola testnevelő- vagy más tanára, edző, illetve a fiatal környezetében élő, a futballhoz értő személy.

Jelentkezés

 • 1. lépés: ezen a weboldalon elérhető, a pályázathoz tartozó elektronikus Jelentkezési lap kitöltése, aminek a végén meg kell adni egy e-mail címet, amire a rendszer majd egy linket küld.
 • 2. lépés: az e-mailben kapott link segítségével videók feltöltése, legalább kétféle, az alábbiak szerint. Videók feltöltése nélkül a jelentkezés érvénytelen!

A videók tartalma:
 • 1. típus: 1-2 darab, egyenként 3-5 perces videó, játék közben rögzített, ahol jól felismerhető a jelentkező.
  Kérjük, hogy a beazonosíthatóság kedvéért adja meg a jelentkező öltözékét (pl. szín, száma, posztja).
 • 2. típus: 1-2 darab, egyenként 3-5 perces videó, szabadon választott labdagyakorlat, ahol a jelentkező önállóan egész alakban látszik.
  A jelentkező kreativitására bízzuk, hogy mit szeretne megmutatni a tudásából (lehet dekázás felsőtesttel - fej, nyak, váll, stb.- végrehajtott trükkök, labdalevétel, egyéb).
Bármely típusú videó több különálló file-ból is állhat, ebben az esetben minden videót külön töltsön majd fel!

A felvétel bármilyen eszközzel készülhet (mobiltelefonnal, tablettel, kis kézi kamerával stb.).
Nem szükséges megvágni, elég a nyersen rögzített anyag.
Több különálló felvételt is lehet készíteni, és külön-külön fel lehet tölteni.

A Jelentkezési lapok beérkezésének határideje:
2015. március 31. (meghosszabbítva)


A Jelentkezési lap kitöltésének megkezdéséhez kattintson ide.

További információ: Szőke Zsuzsa, 10-14 óráig, 06 (1) 788-9295, 06 (30) 906-0869

Az Alapítványról és a programunkról tájékozódhat a www.polgaralapitvany.hu oldalon.

A jelentkezések kiértékelése és a kiválasztás menete

 • kiértékelés: az alapítvány futball szakemberei végignézve a videókat és a jelentkezési lapokat kiértékelik a beérkezett jelentkezéseket.
 • élő kiválasztás: a legígéretesebb tehetségeknek biztosítjuk az élő kiválasztáson való részvételt Budapesten. A kiválasztott jelentkezők utazását az Polgár Alapítvány segíti.
  A kiválasztó rendezvényen pontozzuk (max. 60 pont) a fiatalok teljesítményét.
 • támogatás: a legmagasabb pontot elért fiataloknak komplex támogatást (tábort, ösztöndíjat, mentorációt, eszközt, neves klubokba próbajátékot) kínálunk fel.Milyen legyen egy jó videó?
Műszaki szempontból sokféle eszközzel és különféle beállításokkal lehet találkozni, emiatt szívesen és köszönettel vesszük, ha az alábbi paraméterekkel tudják az elkészített videót feltölteni számunkra.
 • mérete max. 250 MB
 • lehetőleg .mp4 formátum
 • max. 1280x720 képpont felbontás
A következő videó file kiterjesztéseket fogadja el a feltöltő rendszerünk:
.mp4, .avi, .flv, .m4v, .mkv, .mov, .mpg, .ogm, .ogv, .ogx, .wmv, .3gp

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia