2020. augusztus 5. szerda - Krisztina
Új Start Alapítvány

RomaTehetség.hu

tehetség életpálya nyilvántartó és információs rendszer

felhívás

Kedves Barátaink!

Hetven szervezet és számos magánszemély részvételével 2011. október 8-án megalakult a magyarországi Roma Tehetségsegítő Tanács.

Az alapítási procedúrát megelőző tehetségnapon bemutatkozó fiatalok és kiállított alkotások éppen azt demonstrálták, milyen égető szükség van egy országos hatókörű, a tehetségeket segítő szervezetre. Hiszen hiába hallgatja ámulattal a közönség a 11 éves csodagyerek hegedűjátékát, ha neki lényegében nincs esélye, hogy eljusson a Zeneakadémiára, és hiába nyerik sorra a társadalom legalján élő gyerekeink a nemzetközi képzőművészeti pályázatokat, ha tudható, hogy az ő képzésük legkésőbb az általános iskola végén megszakad.

Pazarlóan bánunk a tehetségeinkkel: nyilvánvaló, hogy nemcsak a személyes sorsok, de Magyarország jövője szempontjából is tragikus veszteség, hogy tehetséges roma gyerekek százai akadnak el minden évben a közoktatás és a szétdarabolódott támogatási rendszer útvesztőiben.

Tehetségmentés: ez a most megalakult Roma Tehetségsegítő Tanács küldetése.
Csatlakozni hívunk minden szervezetet és magánszemélyt, aki úgy érzi, dolga, a, nehézségekkel küszködő, kimagasló képességű gyerekek útjának egyengetése.

A csatlakozáshoz az adatlap innen tölthető le.

Bejelentkezés

e-mail cím:


jelszó:


Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Civil Díj 2016 - Legnagyobb hatású projekt

Ároktői Karének Műhely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-16-0046 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább az Ároktői Karének Műhely oldalára

pályázat logók

Zenei Műhely - 2016

Részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RHTP-15-0056 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

Tovább, a Zenei Műhely oldalára

pályázat logók

Irány a felsőoktatás

Az "Irány a Felsőoktatás" weboldal részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-FTH-15-0012 - Irány a Felsőoktatás című kutatás pályázati támogatásából valósult meg.

Irány a felsőoktatás weboldala

pályázat logók

RomaTehetség Tábor - 2015

A Roma Tehetség Tábor 2015 részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-RTP-14-0043 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

pályázat logók

Online futball tehetségkutató

A Polgár Alapítvány kifejlesztett egy online tehetségkutatót, ahová bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol lakik..

A Pályázat teljes anyaga ide kattintva olvasható.

Regisztráció

Facebook

Facebook

Csatlakozz hozzánk!
Támogasd céljainkat
egy Lájkkal!

Sigma WebDirector pro by VLG Multimedia